4 Ekim 2013 Cuma

Copeland Hermetik Kompresör



Emerson Copeland markalı soğutma kompresörleri R 22 / R 404A/ R 134a soğutucu gazları ile ( KCE, KCN, KCJ modelleriyle 1/5 HP’den 3 HP’ye kadar Hindistan’da üretilmektedir.)

Hindistan menşeili olan Copeland hermetik kompresörleri R 22 ( MBP ) 907 k.cal’den 3.225 k.cal’ye ve R 134a ( MBP ) 540 k.cal’den 2066 k.cal’ye, R404A (MBP ) 2437 k.cal’den 7.748 k.cal’ye kadar üretilebilmektedir.

Çok yönlülük ve çalışma alanlarının geniş seçimi copeland markalı hermetik kompresörlerini her türlü soğutma ihtiyacı için ilk seçim haline getirmektedir. Hermetik ürün gamının genişliği vasıtısa ile maksimum enerji verimliliği ve çok uzun süre dayanıklılık Copeland kompresörlerinin en önemli özelliklerindendir.

Coepland markalı kompresörler birçok refrijeran ve elektrik çeşitleri ile dünya çapındaki ekipman ihtiyaçlarını desteklemek için uygundur, ve her bir üretilen kompresör Emerson Copeland’ın kalite ve uluslar arası güvenirliğinin ispatıdır.

Hindistandaki üretiminin dışında, R 22 hermetik kompresörler ( CR serisi 1,5 hp ile 5 hp arasında ) ; R 404A hermetik kompresörler ( CS serisi 1,5 hp ile 5 hp arasında ), ZR serisi scroll kompresörler, ZB serisi R 22 / R 404A Scroll kompresörler Emerson Copeland ürün gamının içersinde bulunmaktadır.

Hermetik ve Scroll tiplerinin dışında Semi – Hermetik Kompresörlerde Emerson Copeland markası ve güvenirliliği ile tüm dünyada yıllardır kullanılmaktadır. Semi – Hermetik Kompresörler Standart ve Discus tipleriyle sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.